Logo
0731.301.556
Tamplarie PVC Veka
TERMOSYS PROD - Consultanta, proiectare, executie - montaj, service – intretinere la cele mai inalte standarde
Home SISTEME DE RULOURI SI OBLOANE Sisteme de rulouri si obloane PVC

Sisteme de rulouri si obloane PVC

Telefon: 0731.301.556
Parerea clientilor

0 review-uri

Rulourile si obloanele accentueaza functia de protectie
     Acestea îmbina utilul cu placutul în mod atragator: feresc camera de priviri nedorite si o pun în lumina dorita.
Cu ajutorul sistemelor de rulouri moderne putem alege luminozitatea în trepte, iar variantele diferite de activare garanteaza usurinta în utilizare.
Obloanele ofera protectie împotriva luminii puternice sau a vremii nefavorabile. Metoda acesta traditionala de întunecare duce la un interior confortabil si prietenos si se îmbina armonios cu structura fatadelor.
     Este mai bine sa previi decât sa ajungi sa repari. Dat fiind ca se afla în exteriorul ferestrei, ele reflecta razele soarelui înainte ca acestea sa ajunga la fereastra. Pe de alta parte, perna de aer dintre rulou si fereastra are rol izolator în noptile reci de iarna, mentinând caldura înauntru.
      Este placut sa stii ca rulourile te protejeaza împotriva privirilor nedorite si a zgomotului puternic. Constructia solida si rezistenta ne ocroteste de invitati nepoftiti: ele sunt o prima piedica pentru hoti, înainte de a ajunge la fereastra.

 Rulourile arata bine
     Sistemele de rulouri de la VEKA au latimi diferite si reprezinta o solutie armonioasa pentru fiecare fereastra atât din punct de vedere functional, cât si optic. Având si culori atractive pentru compartimentul de strângere al rulourilor, suntem convinsi ca va vor placea.

     Confort dobândit cu usurinta
     Cu ajutorul sistemelor VEKA sunteti echipati pentru casa “inteligenta” a viitorului. Acestea sunt potrivite pentru ghidare simultana, programare, teleghidare.

     Conturare atractiva a fatadelor
     Sistemele de obloane VEKA ofera multe posibilitati de a decora. Acestea permit productia celor mai diferite forme: începând cu cele dreptunghiulare, pâna la cele rotunde. Si din punct de vedere al culorilor puteti alege dintr-o gama larga.

     Daca iubiti lucrurile deosebite
     Daca aveti cerinte deosebite, obloanele pot fi dotate cu lamele mobile. Astfel, puteti controla lumina care va patrunde în camera.
Profilele VEKA sunt produse de calitate din materiale superioare. Acestea îsi pastreaza proprietatile în timp. Pentru un plus de siguranta, obloanele pot fi întarite din interior cu metal. Datorita garniturilor special dezvoltate de VEKA, beneficiati de o functionare optima si de un plus de confort în operarea obloanelor.


Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general al produsului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Detii sau ai utilizat produsul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota