Logo
Home Blog Ferestre si Usi Tamplarie Pvc Cum alegem cele mai bune usi si ferestre de termopan

Cum alegem cele mai bune usi si ferestre de termopan

Afla PRET - te sunam URGENT!   
Trimite nr de telefon si te sunam noi
 
 
 
 

 

Indiferent daca renovati sau construiti o casa, ferestrele si usile joaca un rol esential in ceea ce priveste bunastarea si securitatea locuintei. Ele sunt impermeabile si rezistente la schimbarile de temperatura si climatul sever. Astazi vom analiza cateva aspecte foarte importante care va vor ajuta in alegerea celor mai bune termopane Veka pentru casa voastra.

Fereastrele de termopan sunt disponibile intr-o singura foaie, in foaie dubla sau cu 3 foi de sticla. De asemenea, exista si diferite sortimente de sticla (de exemplu sticla securizata) ce ar trebui luate in considerare.
Ferestrele si usile de
termopan Veka dispun de echipament de calitate si rame cu inchidere multipla, care sunt vitale in functie de perspectiva securitatii casei voastre.
Pentru o mai buna securitate, alegeti ferestrele cu inchidere multipla si o fereastra din sticla cu acoperire dubla pentru locuinta. Usile de termopan sunt foarte greu de deteriorat/spart, ceea ce garanteaza o protectie ridicata casei. Urmatoarele aspecte sunt sfaturi de care trebuie tinut cont atunci cand alegeti usile si ferestrele de termopan:

 

Calitate

Calitatea unei ferestre si usi de termopan este data de un profil cu mai multe camere intarite cu otel electrificat. Marii producatori de produse de termopan, vor pastra in mod fiabil o latime de profil standard intre 2,3mm si 3mm, iar grosimea intariturilor de otel se va extinde intre 1 mm si 3 mm.

Ferestrele si usile din termopan, (termopane Veka) sunt materiale eficiente din punct de vedere energetic.
PVC-ul este cel mai bun material izolant oferit pe piata pentru solutii clasice de izolatie pentru ferestre si usi.

 

Izolare fonica

Pentru o izolare buna luati in considerare ferestrele de termopan cu foaie dubla sau tripla si fixati ferestrele cu silicon si garnituri flexibile EPDM. Usile si ferestrele de termopan vor fi sigure si foarte utile atunci cand sunt instalate intr-o incapere cu trafic intens si aglomerat.

Poluarea sonora are un efect teribil asupra sanatatii si, totodata, poate duce la probleme de sanatate pe termen lung. Prin urmare, usile si ferestrele de termopan nu permit patrunderea sunetului in interior si sunt acustice.

Grosimea sticlei
Asa cum am spus, o fereastra de termopan poate fi dintr-o singura foaie de sticla, 2 sau 3 foi de sticla. O sticla standard este de 6 mm grosime; o sticla dubla va avea cel putin 6-16-6 (6 mm sticla/16 mm strat de gaz inert/6 mm sticla);
Geamul cu 3 foi de sticla va avea 4-12-4-12-4 (4 mm sticla/12 mm strat de gaz inert/4 mm sticla /12 mm strat de gaz inactiv/4 mm sticla).

Securizare

Ferestrele de termopan bune trebuie sa asigure o securizare cat mai buna a incaperii, pentru o buna siguranta a casei. Luati in considerare o fereastra de termopan cu sticla dubla. In acest sens, va recomandam termopane Veka.

Garantie

Producatorii de ferestre de termopan vor oferi in general, o garantie de baza de 10 ani pentru profiluri si o garantie de un an pentru echipamente.

 

 

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general al articolului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai citit articolul?
Spune-ti parerea acordand o nota articolului
Acorda o nota