SOFTLINE 70AD
SOFTLINE 82
SWINGLINE
ALPHALINE 90
Accesorii
Sisteme de usi
Sisteme de
rulouri si obloane
Usi rezidentiale
Despre Noi Usi Garaj Service&Intretinere tamplarii PVC Cerere de oferta Contact
usi pentru garaj
      Totul pentru o primire calduroasa
     O usa de intrare nu trebuie doar sa functioneze infailibil, ci si sa arate bine. Caci o usa marcheza o fatada mai mult decât orice alt element si poate spune multe despre stilul nostru de viata. Pentru individualizarea fatadelor, VEKA ofera o gama larga de posibilitati de design si constructie. Fie ca este vorba de o constructie noua sau de o renovare – ne orientam în functie de stilul casei si de gustul dumneavoastra.

     Se redefinesc spatiile
     VEKA va ofera posibilitati nenumarate de asamblare pentru fiecare stil arhitectonic, pentru ca asa cum difera gusturile, ar trebui sa difere si intrarile. Datorita formelor si culorilor individuale si a gamei variate a ornamentelor, posibilitatile de amenajare sunt nelimitate. O alternativa o reprezinta geamurile prevazute cu sprosuri individualizate. Micile detalii, cum ar fi mânerele si garniturile completeaza armonic imaginea de ansamblu.
    
     Astfel viata prinde culoare

     Si la usi exista multe alternative atractive fata de albul clasic, la fel ca si la ferestre. Pentru individualizarea noii dumneavoastra usi, sistemele VEKA va stau la dispozitie cu o gama larga de culori. Indiferent ce model alegeti, va veti bucura multi ani de profilele colorate VEKA, datorita rezistentei culorilor la conditiile atmosferice.

     Calitatea
     La sistemele de usi VEKA simtiti de la început cum se îmbina materiale de prima calitate cu cea mai buna prelucrare. La baza calitatii superioare sta PVC-ul, din care se produc profilele VEKA. Datorita acestuia, ele sunt rezistente la conditiile atmosferice, se curata usor si nu trebuie vopsite niciodata.


     Pentru siguranta dumneavoastra
     Sistemele de usi VEKA sunt garantia ca dumneavoastra si familia dumneavoastra va veti simti în siguranta în casa. Acest lucru sta în puterea constructiei multicamerale a profilelor de usi VEKA, pentru ca acestea asigura stabilitate si confera un sentiment de siguranta prin armaturile metalice din colturi, care se îmbina perfect prin forme metalice sudate si prin otelul din foaia usii. În plus, consultanta tehnica VEKA doteaza usile în functie de nevoile dumneavoastra de siguranta, prin tehnici de blocare si armaturi de siguranta, glazurare antiefractie sau alte masuri specifice. Si sistemele electronice de blocare cu microcip se pot integra fara probleme.

     Protectie împotriva climei
     Sistemele de usi VEKA ne protejeaza împotriva schimbarilor vremii prin calitatile lor de izolator

termic si fonic. Aceste calitati nu numai ca fac traiul mai comod, dar ajuta si la economisirea energiei termice si nu sunt daunatoare pentru mediul înconjurator. În plus, zgomotul iritant de afara nu are nici o sansa în fata profilelor VEKA.

     Consultanta de specialitate

     VEKA va consiliaza în orice problema legata de usile de intrare, oferindu-va solutii optime.
oi ne bazam pe calitatea certificata a sistemelor de profile inovatoare de la VEKA, una dintre primele companii din lume în tehnologia usilor si a ferestrelor. Din profile VEKA s-au fabricat deja peste 100 de milioane de usi si ferestre cu geam termopan. Multitudinea de sisteme care fac posibila definirea spatiului propriu impresioneaza deopotriva arhitectii, dealerii de sisteme de ferestre si constructorii. 
Nici un produs adaugat
la cerere!
 
TECH SUPORT CONSTRUCT SRL comercializeaza termopane VEKA in:
Arges |  Brasov |  BUCURESTI |  Buzau |  Calarasi |  Constanta |  Dambovita |  Giurgiu |  Ialomita |  Ilfov |  Prahova |  Teleorman | 
CasaGradina.RO - Portal firme amenajari interioare, amenajari gradini, decoratiuni interioare, mobila, constructori case, vile, electronice, electrocasnice, piscine, saune, scule gradinarit, scule constructii!